Våra Återvinningsanläggningar

Klicka i länklistan på den anläggning du vill besöka för att komma till öppettider.

Av de drygt 70 000 ton avfall som samlas in på våra återvinningsanläggningar för hushåll går merparten till materialåtervinning eller energiåtervinning. Allt mer lämnas in till Återbruk och endast ett par procent av allt avfall som kommer in deponeras. 

Hushåll från SÖRAB-kommunerna är välkomna att besöka valfri SÖRAB-anläggning, och anläggningarna har öppet olika tider fördelade på sju dagar i veckan.

Från 2023 är du som bor i en SÖRAB-kommun också välkommen att besöka Stockholm vatten och avfalls anläggningar. Observera att vissa regelskillnader kan finnas på de olika anläggningarna. Kontrollera alltid på respektive bolags webbsida vad som gäller på den aktuella anläggningen du ska åka till.

OBS! För att få lämna avfallet gratis är det viktigt att du:

  • bor i någon av de kommuner där SÖRAB har ansvar för avfallsbehandlingen eller i Stockholms stad, 
  • kommer själv som privatperson och ägare till avfallet 
  • kommer i ett fordon som uppenbart inte är en företagsbil
  • kontaktar personalen på plats om du kommer i en lätt lastbil
  • Läs mer under Regler och villkor >>

 

Löt ÅVC Vallentuna Smedby ÅVC Upplands Väsby Hagby ÅVC Täby Görväln ÅVC Järfälla Returpunkt Sundbyberg Södergarn kompostanläggning Lidingö Stockby Returpark Lindingö

Senast uppdaterad: 2019-12-16

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår