Gör ex-jobb hos SÖRAB

Genom att göra ditt examensarbete hos oss på SÖRAB får du chansen att pröva dina akademiska färdigheter på reella frågeställningar. Vi strävar hela tiden efter att minska vår miljöpåverkan och öka vår kvalité genom bland annat förbättringar av våra anläggningar och processer. Att samverka med exjobbare anser vi möjliggör för snart färdiga studenter att få en spännande och lärorikinblick i arbetslivet samtidigt som vi på SÖRAB får ett värdefullt informationsutbyte med högskolan. På SÖRAB får du tillgång till en engagerad handledare samt ges möjlighet till olika mätningar och analyser för att kunna besvara din frågeställning. 

För tillfället har vi inga publicerade examensarbeten, men har du egna uppslag på ett examensarbete du skulle vilja utföra hos SÖRAB kan du sända in en intresseansökan till adressen nedan. 

CV och/eller personligt brev skall inte bifogas ansökan. Du behöver helst kunna läsa och tala svenska obehindrat, men vi gör en bedömning i varje enskilt fall om det går att lösa ändå.

Har du frågor eller funderingar kring ex-jobb? Kontakta oss på info@sorab.se och ange ”Fråga gällande ex-jobb” i rubriken.

Vi kontaktar dig sen inom kort för återkoppling på din intresseanmälan.

Senast uppdaterad: 2018-05-07

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår