Vi söker en Processoperatör till vår helautomatiserade återvinningsanläggning i Märsta

Brista Eftersorteringsanläggning är Sveriges första anläggning där vi med hjälp av banbrytande teknik kan sortera ut plast och metall som tidigare brändes upp och på så sätt återvinna mer.

Vill du bidra till samhällsnytta och vara med på resan mot framtidens avfallshantering? Då kan det vara dig vi söker till rollen som processoperatör på vår helautomatiserade återvinningsanläggning i Märsta. På SÖRAB arbetar vi för att resursutvinningen av uppkommet avfall ska ske på bästa tänkbara sätt. Som en del i detta har vi investerat i en eftersorteringsanläggning för restavfall baserad på NIR-teknik (Near Infra Red).

Här kan du läsa mer om anläggningen >>

Eftersorteringsanläggningen är ett fint exempel på hur SÖRABs vision att få jordens resurser att räcka längre blir verklighet i vardagen. Nu söker vi en Processoperatör vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med sin grupp drifta processen samt rengöra processutrustningen. Varje arbetsdag har ett mål som skall nås för de 140 000 årston avfall som tas emot, bearbetas och levereras. Verksamheten bedrivs i tvåskift, måndag-fredag. Rapportering sker till driftledaren.

Låter det spännande?

Läs då mer om tjänsten och ansök på jobbet.se >>

Sidan uppdaterades senast: 2023-11-24 13:39:44