Vallentuna Returpark är nominerad till Årets bygge 2023

Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda pris som varje år delas ut av tidningen Byggindustrin. Vi är otroligt glada och stolta över att returparken är ett av tre nominerade byggprojekt i kategorin Industri, logistik och butik.

Priset går till ett enskilt byggprojekt som slutförts under föregående år. Det innebär att projekten som är med och tävlar i Årets Bygge 2023 måste ha färdigställts under 2022. Projekten tävlar inom sex olika kategorier: Bostäder, Hotell och kontor, Infrastruktur, Industribyggnad/logistik/butik, Samhällsfastigheter och Renovering. Prisutdelning 2023 blir på Byggindustrins mötesplats Construction Summit som kommer att vara på Sergel Hub i Stockholm den 28 mars 2023. Där presenteras en vinnare i varje kategori samt en samlad totalvinnare. Likt tidigare år granskas alla projekt utifrån fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan.

“Vallentuna returpark är en återvinningsanläggning de luxe, med konst av återbrukat material och välkomnande personal som guidar besökarna att återvinna och sortera rätt”, skriver Byggindustrin. 

Läs hela artikeln här >> 

Sidan uppdaterades senast: 2023-11-24 13:21:46