Returpunkt Sundbyberg

Välkommen till vår nya Returpunkt i Sundbyberg!

Här kan du som privatperson sortera saker till återbruk, mindre mängd grovavfall (maxstorlek 100*60 cm), el-avfall (maxstorlek 50*70 cm) och farligt avfall. På grund av utrymmesbrist kan vi inte ta emot skrymmande avfall, såsom möbler, cyklar med mera. Du kan lämna det du kan bära själv. Det finns även möjlighet att på plats låna verktyg och symaskin för att lappa, laga eller fixa något nytt av något gammalt.

Adress: Landsvägen 62
Nära till bussar, tvärbana, tunnelbana och pendeltåg.

Viktig information med anledning av coronaviruset (covid-19) hittar du här >>
Öppettider

Måndag - fredag: 11.00 - 19.00 (lunchstängt 14.30-15.00)

Lördag - söndag: 11.00 - 16.00

(röda helgdagar stängt)

Med Returpunkten vill vi hjälpa dig att på ett enkelt sätt återbruka saker och material istället för att slänga. Det du inte längre vill ha kan vara till glädje för någon annan – till exempel böcker, leksaker, prydnadssaker, husgeråd och porslin. Kanske hittar du något på återbrukshyllan som skulle glädja dig. Vi vill att det ska vara lätt att göra rätt, då blir det en vinst för både människa och miljö.

 

Returpunkten i Sundbyberg är ett pilotprojekt i samarbete med Sundbyberg Avfall och Vatten AB för att testa detta nya koncept.
Senast uppdaterad: 2019-05-23

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår