Danderyds Returpark

Byggnadsnämnden i Danderyd fick den 28 november 2016 i uppdrag av kommunstyrelsen att utarbeta ett förslag till detaljplan för en returpark, längs med Enebybergsvägen. Fastigheterna som ingår i planområdet är del av Danderyd 2:143 och en mindre del av Djursholm 2:369.

Syftet med detaljplanen är att uppföra en returpark, en slags återvinningscentral med fokus på återbruk, där avfallet ses som en resurs och det kan ges möjlighet att köpa, hyra och laga varor på platsen.

Detaljplanearbetet är i ett tidigt skede. När ett första förslag har arbetats fram kommer det finnas möjlighet att lämna synpunkter.
Följ processen på Danderyd kommuns webbplats.

Informationsmöte

Onsdag den 13 juni 2018 inbjuds allmänheten till ett informationsmöte om den planerade returparken i Danderyd: kl 18-20, i Kevingeskolans matsal, Golfvägen 18.

På mötet kommer representanter för SÖRAB och Danderyds kommun att informera om hur anläggningen är tänkt att fungera, och om tidplanen för det fortsatta arbetet.
Det kommer ges möjlighet att ställa frågor.


Senast uppdaterad: 2018-06-12

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår