Föranmäl besök med bil som ej är personbil

Planerar du att slänga bygg- och rivningsavfall, trädgårdsavfall eller farligt avfall (inkl. tryckimpregnerat trä) och kommer med en lätt lastbil, servicebil eller företagssläp behöver du som privatperson föranmäla ditt besök för att få lämna kostnadsfritt. Detta gäller oavsett om bilen är företags- eller privatregistrerad.

Det är bara privatpersoner boende i någon av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby eller Vallentuna som kostnadsfritt får lämna sitt privata avfall på SÖRABs återvinningscentraler. Företagare, verksamheter och invånare i andra kommuner betalar för sitt besök.

Bekräftelsemejlet, som du får efter att ha fyllt i alla uppgifter nedan, ska visas upp för personal på anläggningen innan du börjar sortera ditt avfall.

* Obligatoriskt fält

Vilken återvinningscentral vill du besöka? *

     

Datum för besöket *

(datum - ex ÅÅÅÅmmdd)

     

Ungefärlig tid för besöket *

     

Registreringsnummer *

Fordon måste vara svenskregistrerat.

     

Biltyp *

     

Namn *

     

Adress *

     

Kommun *

     

E-post *

     

Telefon *

     

Vad för slags avfall tänker du lämna? *


     

Villkor *

• Det är bara du som privatperson som får lämna ditt privata avfall kostnadsfritt på återvinningscentralen. Du måste själv vara med när det lämnas.
• Det är personalen på återvinningscentralen som avgör om ditt avfall är av privat karaktär eller av verksamhetskaraktär. Om det bedöms vara av verksamhetskaraktär kan du bli uppmanad att betala för det eller hänvisas till en kommersiell anläggning.
• Återvinningscentralerna kan bara ta emot fordonskombinationer som du får köra med B-körkort. (maxvikt 3,5 ton)
• Fordon måste vara svenskregistrerat.

     

Jag har läst integritetspolicyn och godkänner att SÖRAB sparar mina kontaktuppgifter. *

     
Senast uppdaterad: 2020-06-22

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår