Returpunkt i Sundbyberg

Välkommen till vår nya Returpunkt i Sundbyberg!

Här kan du som privatperson sortera saker till återbruk, mindre mängd grovavfall (maxstorlek 100*60 cm), el-avfall (maxstorlek 50*70 cm) och farligt avfall. På grund av utrymmesbrist kan vi inte ta emot skrymmande avfall, såsom möbler, cyklar med mera. Du kan lämna det du kan bära själv. Det finns även möjlighet att på plats låna verktyg och symaskin för att lappa, laga eller fixa något nytt av något gammalt.

Adress: Landsvägen 62
Nära till bussar, tvärbana, tunnelbana och pendeltåg.


Öppettider

Måndag - fredag: 11.00 - 19.00 (lunchstängt 14.30-15.00)

Lördag - söndag: 11.00 - 16.00

(röda helgdagar stängt)

Med Returpunkten vill vi hjälpa dig att på ett enkelt sätt återbruka saker och material istället för att slänga. Det du inte längre vill ha kan vara till glädje för någon annan – till exempel böcker, leksaker, prydnadssaker, husgeråd och porslin. Kanske hittar du något på återbrukshyllan som skulle glädja dig. Vi vill att det ska vara lätt att göra rätt, då blir det en vinst för både människa och miljö.

Vi kommer då och då arrangera tillfällen då vi bjuder in bland annat möbelsnickare, skräddare, reparatörer, konstnärer och designers till Returpunkten som kan visa vad som går att göra med de saker som idag kastas bort. Håll utkik efter dessa arrangemang här på hemsidan!

Senast uppdaterad: 2019-05-23

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår