Priser och betalning på Stockby Returpark

På Stockby Returpark har vi automatiskt fakturering!

Enklare och effektivare för dig som är företagskund på Stockby Returpark

SÖRABs anläggningar är i första hand till för de invånare som bor i ägarkommunerna och betalar ett hushållsabonnemang. Men självklart vill vi även hjälpa dig som företagare så att ditt avfall också hanteras på rätt sätt och kan nyttjas som resurser. Du behöver då betala varje gång du lämnar ditt avfall i våra händer enligt gällande taxa. Våra betalningsregler hittar du här >>

Vi har infört ett nytt sätt för betalning på Stockby Returpark för att göra det enklare och mer effektivt för företagskunder.

Så här går det till

Ditt besök hos oss faktureras automatiskt om du kommer i en lätt lastbil* som är företagsregistrerad. En sensor läser av registreringsnumret på den företagsregistrerade lätta lastbilen och faktura skickas automatiskt till företaget (fordonets ägare) från Svea Ekonomi. Fakturan ska betalas inom 30 dagar. Om fler passager har skett under samma månad skickas en faktura innehållandes samtliga besök.

Du slipper klippkort och all manuell hantering. Det förbättrar flödet på anläggningen och kortar ner tiden för ditt besök. Det finns också möjlighet att få en referens kopplad till besöket.

Varje besök kostar 450 kr (inkl moms). Vad du får lämna och vad du som företagare ska betala för står i våra regler.

Kontakta personalen på plats innan du lämnar ditt avfall om du av någon anledning anser att du inte bör faktureras.

Om du kommer med verksamhetsavfall i en annan typ av bil som vi klassar som betalningsskyldig (t ex utlandsregistrerad eller leasad servicebil/lätt lastbil) skriver personalen fortsatt ut en faktura manuellt.

Frågor?

Kontakta oss via info@sorab.se eller 08-505 804 00.

Har du frågor om en specifik faktura kontaktar du Svea Ekonomis kundtjänst via faktura@sveaekonomi.se eller 08-735 29 59 (vardagar kl 8-17).

Tack för att du återvinner med oss!


*= registrerad som lätt lastbil i fordonsregistret, främst avsedd för frakt av gods.

Senast uppdaterad: 2021-01-27

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår