2020-11-13

Begränsat antal personer i Returpunkt Sundbyberg

På grund av rådande coronaläge i Stockholm och Sverige begränsar Returpunkt Sundbyberg antalet personer i vår lokal på Landsvägen 62 i Sundbyberg till tio stycken.

Från och med lördagen den 14 november får endast tio personer vistas i lokalen samtidigt. När det är fullt ombeds våra besökare att vänta utanför lokalen tills det går att gå in igen.

SÖRAB och Returpunkt Sundbyberg följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer om skärpta allmänna råd för Stockholms län. De skärpta råden innebär att du som bor och verkar i Stockholmsområdet i största möjliga mån ska stanna hemma även om du är frisk, undvika offentliga platser där trängsel kan uppstå samt undvika fysisk kontakt med personer utanför hemmet. 

Vi är glada för att du återvinner och återbrukar och vill fortsätta hålla öppet enligt våra ordinarie öppettider. Det är viktigt att vi tillsammans fortsätter hjälpas åt med att hålla fysisk distans till varandra för att bryta smittspridningen. För din och vår säkerhet ber vi om hjälp att hålla skyddsavstånd om minst två meter till personal och andra återvinnare.

Begränsningen om tio personer gäller tills vidare. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår