2020-04-03

Undvik kö och trängsel – Återvinn hos oss på vardagar!

Nu har vi väldigt många besökare på våra återvinningscentraler. Allra mest under helgerna.
På grund av det rådande läget kan köerna bli långa. Vi följer myndigheternas råd och begränsar antalet återvinnare vid containrarna vid behov för att minska risk för smittspridning av coronaviruset. Här kommer några tips till dig som vill undvika trängsel.

På Hagby ÅVC ligger besöksantalet mellan 600-1000 personer varje dag i veckan. På helgerna blir det mer koncentrerat med återvinnare eftersom vi har öppet färre timmar än på en vardag. Måndagar ser vi också en större besökarintensitet.

Kom därför gärna och återvinn på Hagby en tisdag-torsdag! Det är som minst besökare mellan kl 06-09 och kl 19-20.

På Smedby ÅVC är besöksantalet mellan 400-600 personer om dagen. Här gäller samma sak som på Hagby. Undvik gärna helger och måndagar och kom tisdag-torsdag istället. Det är som minst besökare på Smedby mellan kl 07-09 och kl 19-20.

Även på Görvälns ÅVC och Stockby Returpark ser vi gärna att du kommer och återvinner på vardagar, helst efter kl 17. Då är det färre företagskunder och vi har mer tid för dig.

Löt ÅVC är det ofta ganska lugnt. Den är öppen kl 06-16 varje vardag och har söndagsöppet 12/4 och 26/4 kl 09-16.

Har du bara små mängder som ska återvinnas kanske du kan besöka den mobila ÅVCn istället!? Den rullar på som vanligt ute i kommunerna. Tider och platser hittar du här >>

 

Välkommen! Vi förutsätter att du också följer myndigheternas råd och är frisk när du kommer till oss.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår