2020-04-02

Återbruket tillfälligt stängt på Görväln, Smedby och Löt

Tyvärr har Myrorna inte möjlighet att ta emot saker till återbruk i samma utsträckning som vanligt för tillfället. Detta på grund av att effekterna av corona har lett till minskad bemanning och minskad försäljning hos dem. Vi stänger därför mottagningarna av återanvändbara prylar på Smedby ÅVC, Görväln ÅVC och Löt ÅVC tillsvidare.
Textilier & skor samt cyklar för återbruk tar vi fortfarande emot.

På Hagby ÅVC och Stockby Returpark försöker vi hålla återbruksmottagningen öppen, men kan tyvärr inte ta emot böcker samt sport och fritidsartiklar där just nu.

Returpunkt Sundbyberg berörs ej av detta.

Det är viktigt att det som kan användas igen tas tillvara på rätt sätt! Myrorna tar emot det som går att återanvända i sina butiker. Du kan hitta deras öppna insamlingsplatser på www.myrorna.se. Det finns kanske fler secondhandaktörer i din närhet som du kan lämna dina användbara saker till. Annars får du gärna låta dem vara kvar hemma just nu. Eller skänk dom vidare genom olika bytes/skänkesgrupper i sociala medier.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår