Viktig information med anledning av coronaviruset (COVID-19)

2020-03-17

Ordinarie öppettider men vidtagna försiktighetsåtgärder på våra ÅVCer

Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset (COVID-19) har på hela samhället följer SÖRAB händelseutvecklingen noga. Vi vidtar alla tänkbara åtgärder för att säkerställa att våra återvinningscentraler och övriga anläggningar ska fortsätta vara öppna. Under de senaste dagarna har vi märkt ett ökat antal besök på våra återvinningscentraler.

För att värna om personalens och besökarnas hälsa och att kunna garantera det rekommenderade skyddsavståndet om en meter kommer vi att begränsa antalet besökare som vistas på rampen (containerytan) samtidigt. Detta kommer medföra ökade köer och vi ber er att ha överseende med detta.

Vi ber er även att avstå besök på återvinningscentralerna om ni upplever förkylningssymptom, hosta, andningssvårigheter eller feber, eller befinner er i karantän.

Tänk på att det kan vara bra att använda handskar om du besöker våra återvinningscentraler för att undvika eventuell smittspridning.

Hagby Återvinningsanläggning och Löt Avfallsanläggning är öppna för våra företagskunder som vanligt. Men tillsvidare tar vi endast emot kunder med avfall som kräver en deklaration inne i våra kundmottagningar. Övriga kunder som vill komma i kontakt med kundmottagare hänvisas till att lyfta telefonen på vågen eller använda sina egna telefoner och ringa 08-505 804 40 för att komma direkt till Löt eller 08-505 804 24 för att komma direkt till Hagby.

I övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information om Coronaviruset hittar du även på Krisinformation.se och på 1177.se.

 

Öppettider

Återvinningscentralerna har än så länge öppet som vanligt – se våra generösa öppettider här >>

Även den mobila återvinningscentralen rullar på enligt schema. Här hittar du länkar till din kommuns schema >>

Vid eventuella förändringar i öppettider kommer det kommuniceras via vår hemsida.

 

Tack för att du återvinner och visar hänsyn!

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår