2020-03-12

Information med anledning av Coronaviruset (COVID-19)

Risken för smittspridning av Coronaviruset i Sverige bedöms nu som mycket hög. Människor med symptom uppmanas att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra.

På våra återvinningscentraler rör sig mycket människor. Vid symptom som hosta, andningssvårigheter eller feber så ber vi dig stanna hemma.

Tänk på att det kan vara bra att använda handskar när du besöker våra återvinningscentraler för att undvika eventuell smittspridning.

Hagby Återvinningsanläggning och Löt Avfallsanläggning är öppna för våra företagskunder som vanligt. Men tillsvidare tar vi endast emot kunder med avfall som kräver en deklaration inne i våra kundmottagningar. Övriga kunder som vill komma i kontakt med kundmottagare hänvisas till att lyfta telefonen på vågen eller använda sina egna telefoner och ringa 08-505 804 40 för att komma direkt till Löt eller 08-505 804 24 för att komma direkt till Hagby.

I övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information om Coronaviruset hittar du även på Krisinformation.se och på 1177.se.

Tack för visad hänsyn!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår