2019-04-01

Förbättrade öppettider på Södergarn

Från och med måndagen den 1 april utökar Södergarn sina öppettider till högsäsongstider. Detta i och med att vi i helgen gick över till sommartid. De utökade öppettiderna innebär att du som kund nu även kan lämna ditt trädgårdsavfall på anläggningen på lördagar.

Södergarn har öppet alla dagar i veckan utom söndagar och är Lidingös anläggning för trädgårdsavfall. Med trädgårdsavfall menas löv, gräsklipp, blommor, fallfrukt, grenar och ris. Här är du som privatperson välkommen att lämna allt detta i obegränsade volymer.
– Har våra kunder fler säckar än två önskar vi att vi att de lämnar dessa på Södergarn istället för på Stockby. På Södergarn finns betydligt mer plats, säger SÖRABs insamlingschef Josefin Pucher.
Även företag är välkomna att lämna sitt trädgårdsavfall på Södergarn. För dem gäller följande priser och riktlinjer.
Det insamlade trädgårdsavfallet tas sedan om hand av SÖRAB. Ris och grenar flisas och blir till bränsle medan komposten blir jord eller biogas. 

I samband med att du lämnar ditt trädgårdsavfall på Södergarn kan du även passa på att köpa jord på till förmånliga priser. Prislista hittar du här.

här hittar du till Södergarn. 

Öppettider Södergarn
Måndagar 14.00-20.00
Tisdagar 12.00-16.00
Onsdagar 14.00-20.00
Torsdagar 12.00-16.00
Fredagar 12.00-16.00
Lördagar 11.00-15.00
Söndagar: Stängt

Under 2019 har Södergarn lördagsöppet under april och maj samt under oktober och november.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår