2018-12-03

SÖRAB söker ny miljö- och kvalitetsledare

Är du är akademiskt utbildad naturvetare eller tekniker med inriktning mot kemi och miljö? Har du minst två års arbetslivserfarenhet som miljö- och kvalitetsledare och tillgång till bil samt körkort? Då är i så fall denna tjänst som klippt och skuren för dig.

Gillar du dessutom att arbeta på ett företag som prioriterar sina anställdas mående och erbjuder friskvårdsbidrag, kompetensutveckling samt roliga och givande personaldagar är det bara att söka denna tjänst bums. Tjänsten är förlagd till SÖRABs huvudkontor i Vallentuna centrum men resor till SÖRABs olika anläggningar i norra Stockholm ingår.
I rollen som miljö- och kvalitetsledare kommer du att utveckla och förvalta företagets verksamhetssystem som är ett viktigt verktyg i vår strävan att minska verksamhetens miljöpåverkan och öka kundnöjdhet. Det innebär bland annat att du ska utveckla styrningen av miljö- och kvalitetsfrågor i hela verksamheten. I tjänsten ingår att identifiera och belysa nyttor i form av förbättringar inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Arbetet sker i tätt samarbete med våra avdelningar, i synnerhet vår produktionsverksamhet. Verksamhetssystemet inrymmer idag miljö- och kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO 9001 och 14001 samt SÖRABs systematiska arbetsmiljö- och brandskyddsarbete. Då vi nyligen certifierat oss enligt ISO 9001 har organisationen under de senaste 18 månaderna successivt gått in i en mer processtyrd verksamhet. Som miljö- och kvalitetsledare kommer du att vara ett viktigt stöd för att hjälpa ledningsgruppen samt våra processledare och -ägare att utveckla de mål och mätetal som ska styra verksamheten mot ständig förbättring.
Vår organisation är liten och varje medarbetare är viktig. Vi ställer därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, miljöintresserad och vill arbeta i ett samhällsnyttigt företag. Du är även systematisk samt noggrann och har en förmåga att entusiasmera andra. Du klarar av att ta ansvar och arbeta självständigt. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Läs mer och sök tjänsten här.

För frågor om tjänsten kontakta Johanna Leback på 0850580402 eller johanna.leback@sorab.se. 

Inkomna ansökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår