2018-06-01

Är du vår nästa Kundmottagare? Eller kan rycka in som vikarie i kundmottagningen? Se hit!

Vi söker en kundmottagare till vår anläggning Hagby i Täby samt egenföretagare som kan rycka in i kundmottagningarna på Hagby och Löt i Vallentuna om ordinarie personal blir sjuk eller har semester. Är du en serviceminded glädjespridare med erfarenhet från t ex reception/kundmottagning/administration kan du vara den vi söker!

KUNDMOTTAGARE

Vi söker en kundmottagare på heltid till Hagby Återvinningsanläggning i Täby.

Arbetstiden är schemalagd för att möta anläggningarnas öppettider som för närvarande är 06.00-16.00. Arbetstiderna växlar varannan vecka 05.45-14.45 och 07.30-16.30.

Vi tror att du trivs i en kundnära roll och har ett serviceinriktat arbetssätt. Du har något års erfarenhet inom servicebranschen med fördel från reception/kundmottagning/administration. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Som person är du positiv, sprider glädje och kan bjuda på dig själv. Tjänsten kräver körkort och egen bil då anläggningarna ligger utanför allmänna kommunikationer.

Tjänsten innefattar även arbete på Löt Avfallsanläggning vid sjukdomar och/eller semestrar.

Du får möjlighet att arbeta i ett stabilt och lönsamt företag som skapar samhällsnytta. SÖRAB är en arbetsgivare som satsar både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter och månar om ett bra arbetsklimat. Dina närmsta kollegor på Hagby är ett härligt och glatt gäng på ca 10 personer. Totalt i SÖRAB är vi 37 anställda och sysselsätter runt 150 entreprenörer runtom på alla våra anläggningar.

Du är välkommen med din ansökan till SÖRAB, Box 63, 186 21 Vallentuna, eller till info@sorab.se senast den 11 juli 2018, märk ansökan med ”Kundmottagare” (Ange gärna att du sett annonsen på vår hemsida). Upplysningar om tjänsten kan lämnas av platschef Johan Wikström 08-505 804 21.


Urval kommer ske löpande varav tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Om vi inte kontaktat dig inom två veckor från sista ansökningsdagen har vi valt att gå vidare med andra kandidater för denna tjänst. 

 

KUNDMOTTAGARVIKARIE
Vi söker vikarier till våra kundmottagningar vid Löt Avfallsanläggning i Vallentuna och Hagby Återvinningsanläggning i Täby som kan rycka in vid bland annat sjukdom och semesterperioder. Vi tror att en egenföretagare med några års erfarenhet från servicebranschen inom exempelvis reception/kundmottagning/administration kan vara en lämplig bakgrund. Vårt löpande vikariebehov varierar över året men behovet är som störst under perioden juni-augusti då det kan bli längre sammanhängande perioder. Du behöver tillgång till bil då anläggningarna ligger utanför allmänna kommunikationer.

Du är välkommen med din ansökan till SÖRAB, Box 63, 186 21 Vallentuna, eller till info@sorab.se senast den 11 juli 2018, märk ansökan med ”Kundmottagarvikarie” (Ange gärna att du sett annonsen på vår hemsida). Upplysningar om tjänsten kan lämnas av platscheferna Annelie Kärrholm (Löt) på telefon 08-505 804 33 och Johan Wikström (Hagby) 08-505 804 21.Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår