2022-07-14

Josefin och Johanna söker nya stjärnor till sina avdelningar!

Går du i jobbytartankar? Du har väl inte missat att vi har två spännande tjänster ute nu!?

Insamlingschef Josefin Pucher söker en Driftansvarig med intresse för återbruk och hållbarhet.

Som Driftansvarig ansvarar du för sex verksamheter i den södra delen av SÖRABs verksamhetsområde. Området innefattar bland annat Returpunkter i Solna och Sundbyberg, en Returpark på Lidingö och vår mobila återvinningstjänst som är verksam i alla ägarkommuner. Verksamheterna har som gemensamma nämnare att de är kundanpassade, håller hög servicegrad och har stort fokus på avfallsminimering och återbruk.

Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att verksamheterna bedrivs i enlighet med mål, rutiner och avtal. Du får en varierad roll där planering och problemlösning är en väsentlig del av ditt arbete och ingen dag är den andra lik.

Som person är du är ansvarstagande, driven och självständig. Du är en kreativ och positiv problemlösare som tycker om att förbättra och göra skillnad. Du tycker om att jobba med människor och är orädd för att hugga i där det behövs. Självklart har du ett gediget intresse av att arbeta med människor och miljö- och hållbarhetsfrågor.


Och vår miljöchef Johanna Leback söker en Miljöspecialist med intresse för miljöskyddsteknik.

Du kommer att följa upp och analysera verksamhetens miljöpåverkan och bidra till utveckling och förbättring av vår miljöskyddsteknik inom framför allt vattenområdet. Det innebär bland annat att du ska provta vatten, skriva kontroll- och recipientprogram samt följa upp och analysera våra dag- och lakvattenreningsanläggningars behandlingsresultat och miljöpåverkan. Du kommer därtill vara operativ i utredningsprojekt inom vattenreningsteknik.

En viktig del av ditt arbete blir att skriva kvartals-/halvårs-/tertials-/helårsrapporter för vattenfrågor samt underlag till miljörapporter för våra miljöfarliga verksamheter. SÖRAB utvecklar och bygger ut den lokala lak- och processvattenreningen på flera anläggningar vilket du kommer vara en viktig del av.

Vi tror att du är universitets- eller högskoleutbildad naturvetare, civilingenjör eller ingenjör med inriktning mot miljö och vatten. Vi ser att du har en förståelse för miljökonsekvenser av utsläpp från industriverksamhet. Du har vana vid att arbeta i Excel och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Låter någon av tjänsterna intressant?

 Sök på direkten! Vi intervjuar löpande.

Här kan du läsa mer om båda tjänsterna >>

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår