2021-03-30

Glad påsk på SÖRABs återvinningscentraler

Påskvecka och högtryck på SÖRABs återvinningscentraler. Samtidigt ser vi en stor spridning av coronaviruset i länet och vi gör allt vi kan för att minska risken. Det innebär att köerna kan bli långa. Har du möjlighet, vänta därför gärna med att besöka oss tills efter påsk.

Den här påsken är det många som väljer att stanna hemma. Många kommer säkert rensa, röja och renovera. Vi räknar därför med besöksrekord på våra återvinningscentraler. 
För att hålla nere antalet personer vid våra containrar under rådande pandemi kan endast ett fåtal personer åt gången återvinna samtidigt. Detta kan leda till köer. Vi ber er ha förståelse för detta och respektera vårt kösystem. Det är inte tillåtet att parkera bilen och gå upp med de saker du ska återvinna. Då bidrar du ändå till ökad trängsel bland containrarna. Har du möjlighet att återvinna tidig morgon eller sen kväll istället rekommenderar vi detta. Vardagar brukar även vara lugnare än helger.

Vi är glada för att du återvinner och vill fortsätta hålla öppet enligt våra ordinarie öppettider. Du hittar alla våra generösa öppettider här >>

Antalet konstaterade fall av covid-19 ökar snabbt. Det är viktigt att vi tillsammans fortsätter hjälpas åt med att hålla fysisk distans till varandra för att bryta smittspridningen. Med anledning av de skärpta allmänna råden vill vi påminna om de rutiner vi har infört på våra anläggningar för att minska risken för smittspridning. För din och vår säkerhet ber vi om hjälp att hålla skyddsavstånd om minst två meter till personal och andra återvinnare.

Tänk också på:

- För att undvika smittspridning är det bra att använda handskar.
- Låt barn sitta kvar i bilen.

Tack för att du återvinner och visar hänsyn!

 

Vi på SÖRAB önskar dig sköna påskdagar!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår