2021-02-18

Vikarierande Driftledare ÅVC sökes

Vår driftledare för våra återvinningscentraler ska vara föräldraledig från och med maj 2021 så nu söker vi hans vikarie. Att arbeta som driftledare hos oss innebär ett varierande arbete med stort ansvar.

Återvinningscentralerna är till för invånare och företagare som vill lämna grovavfall, farligt avfall och saker till återbruk. Vi har idag fem återvinningscentraler, en prisbelönad Returpunkt samt två mobila enheter. SÖRABs ambition är att tillhandahålla säkra och välfungerande återvinningscentraler med hög servicegrad. Vi gör detta tillsammans med leverantörer som bemannar och sköter våra anläggningar.

Din huvudsakliga uppgift som Driftledare är att säkerställa att våra återvinningscentraler drivs i enlighet med bolagets mål, rutiner och avtal. Rollen innebär en hel del kontaktytor både internt och externt med exempelvis företag, privatkunder och våra entreprenörer.

Du kommer att arbeta under och tillsammans med Insamlingschefen och vara en del av produktionsavdelningen.

Vi erbjuder dig ett varierande och intressant arbete. En viktig roll med goda möjligheter att påverka och driva utvecklingsarbete i en tight organisation med korta ledtider. Dessutom får du möjlighet att vara med vid uppbyggnad och uppstart av en ny entreprenad och en ny anläggning.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från avfallsbranschen och det är starkt meriterande om du arbetat med eller på en återvinningscentral. Vi värdesätter din vilja att lära dig det du inte kan samt förmågan att skapa goda relationer. Som person ska du vara strukturerad, ansvarstagande och van att driva ditt arbete framåt. Du är en problemlösare som tycker om att förbättra och är orädd för att hugga i där det behövs. 

Annat bra att veta 

Du kommer att utgå från Hagby återvinningsanläggning i Täby, men många arbetsdagar kommer att spenderas på någon av våra Återvinningscentraler som finns i sex olika kommuner. 

Tjänsten är heltid och ett vikariat från maj 2021 till och med januari 2022. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Insamlingschef Josefin Pucher på 08-505 804 34.

SÖRAB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Inkomna ansökningar kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Krav

  • Ha B-körkort och gärna egen bil
  • Ha mycket god svenska i tal och skrift
  • Vara en van datoranvändare med erfarenhet av att arbeta i Officepaketet

Meriterande

  • Erfarenhet av avfallsbranschen

 

Du söker jobbet via jobbet.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår