2021-02-08

Få in dina pantpengar direkt på kontot

För att göra det ännu enklare att storpanta på Hagby i vår Pantamera Express-maskin har vi genomfört två förändringar av utbetalningslösningen. Från och med tisdagen den 9 februari kommer är det möjligt att få utbetalningen direkt till sitt bankkonto och det kommer även att vara möjligt att skänka sin pant till sin favoritförening.

Många har efterfrågat överföring av sina pantpengar till bankkonto och nu kan vi äntligen erbjuda det. PayPal har bytts ut mot banköverföring via en app som heter ”MinPant”. Appen hämtas hem via Google Play eller App Store. Mobilt BankID krävs. I appen skapar pantaren en profil genom att välja bank och kontonummer. Pantaren väljer ”Överföring till konto på skärmen” och bekräftar sedan genom att trycka på ”Skriv ut QR-kod för banköverföring”. Via appen skannar man QR-koden på kvittot och följer sedan instruktionen i appen. Dagen efter har man pantpengarna på kontot. Enkelt och smidigt.

Returpack stöttar svenskt föreningsliv genom att erbjuda enkla pantinlämningstjänster. Nu har Pantamera utvecklat en lösning där medlemmar och supporters kan panta i Pantamera Express och skänka sina pantpengar till sin favoritförening. För att föreningen ska finnas med i Pantamera Express behöver föreningen anmäla sig webben, www.pantamera.nu.

Dessutom kommer du som pantare även fortsättningsvis att kunna välja att donera din pant eller ta ut ett Clear On-kvitto att handla livsmedel för.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår