2020-11-18

Stormköket är årets julklapp - köp ett återbrukat

2020 har varit de stora beteendeförändringarnas år. Kramar har bytts mot social distansering, semestern har blivit svemester och uttrycket ”att äta ute” har fått en ny innebörd.

För trettiotredje året i rad har HUI Research utsett Årets julklapp. I år blir klappen en brinnande låga i en mörk tid. Stormköket är en reflektion över att vi återupptäckt den svenska naturen och över att vi alltjämt behöver träffa våra nära och kära utomhus. En av de största beteendeförändringarna under 2020 rörde svenskarnas semestervanor. Inte minst visade sig detta genom nya besöksrekord på fjäll och vandringsleder – trots en minskad turism från utlandet. Stormköket är en produkt som håller över tid och generationer. Ska du införskaffa ett stormkök, kolla först möjligheten att köpa en återbrukad variant. Varför inte online, i någon av regionens second hand-affärer eller hos oss i Returpunkt Sundbyberg. 

Här kan du läsa mer om återbruk.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår