2020-11-16

SÖRAB har väldigt många nöjda kunder

90 procent av SÖRABs besökare är nöjda när de lämnar våra återvinningscentraler. Det visar SÖRABs marknadsundersökning 2020 där drygt 1800 personer tillfrågats.

Tre av fyra uppger att de har besökt någon av SÖRABs återvinningscentraler under det senaste året. Det är vanligare att ha besökt en återvinningscentral för boende i småhus än vad det är för personer i flerbostadshus. Resultatet ligger i linje med föregående mätning 2018. Det är inga skillnader i andelen kvinnor och män som besöker SÖRABs återvinningscentraler, däremot är det fler äldre än yngre som kommer till oss. Andelen som besöker SÖRABs återvinningscentraler ökar med antalet personer i hushållet.
Totalt sett är närmare 9 av 10 invånare nöjda med renhållningen på de återvinningscentraler de har besökt. Det gäller både för boende i småhus och flerbostadshus. Lidingö stad har den högsta andelen positivt inställda invånare i SÖRAB-regionen.
För samtliga kommuner är en klar majoritet av invånarna nöjda med sitt senaste besök. Lidingö stad och Upplands Väsby kommun har de högsta andelarna nöjda invånare. Därefter följer Sollentuna och Järfälla kommun.
SÖRAB är såklart stolta över våra besökares positiva syn på oss som miljö- och returbolag och vi kommer att fortsätta jobba vidare för att ligga i framkant.
Vi får jordens resurser att räcka längre.Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår