Gul hjälm med SÖRAB-logotyp. #nyttjobb i höger nederkant

2020-09-14

Driftledare till återvinningsanläggning med senaste tekniken

Vi söker en Driftledare till vår helautomatiserade återvinningsanläggning som just nu är under uppförande i Märsta. Anläggningen byggs i samarbete med Stockholm Exergi och placeras i direkt anslutning till panna B2 inom Brista kraftvärmeverk.
Anläggningen planeras stå färdig i slutet av 2020 och skall vara i full drift under kvartal 2 2021.

Om tjänsten

Driftledarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, samordna, övervaka och styra den dagliga driften och skötseln av anläggningen. Varje arbetsdag har ett mål som skall nås för de 155 000 årston avfall som tas emot, bearbetas och levereras. Verksamheten kommer att bedrivas i tvåskift, måndag-fredag. Varje skiftlag består av en driftledare och 6 processoperatörer, vilka arbetsleds av driftledaren. Rapportering sker till SÖRABs anläggningschef.

Erbjudande

Du får möjlighet att arbeta i ett stabilt, lönsamt och samhällsnyttigt företag med god sammanhållning och korta beslutsvägar. SÖRAB satsar både på kompetens-utveckling och sociala aktiviteter.

Övrigt

Tjänsten avser heltid.

SÖRAB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För frågor om tjänsten kontakta Stellan Höglund, Anläggningschef, 08-505 804 70, stellan.hoglund@sorab.se.

Du söker jobbet här via jobbet.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Till mer information och ansökan på jobbet.se

Inkomna ansökningar kommer att utvärderas löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum den 16 oktober

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår