2020-05-20

Medborgarenkät utskickad i SÖRAB-regionen

I veckan har det gått ut en kundundersökning till invånarna i SÖRAB-regionen. Kundundersökningen är kopplad till regionens nya avfallsplan och den nuvarande. Arbetet med att ta fram SÖRAB-regionens nästa avfallsplan, Avfallsplan 2021-2032, är inne i slutfasen.

Undersökningen slutmäter nuvarande avfallsplan och nollmäter nya avfallsplanen (de delar av avfallsplanerna som berör invånarnas åsikter). Frågorna som ställs handlar om upplevelsen av kommunens insamlingssystem och hur anpassat det är till hushållets behov, om tidigare besök på SÖRABs återvinningscentraler och om förtroendet för SÖRAB och kommunens avfallshantering. Bland annat. SÖRAB samlar in svar från 500 personer per kommun. Svaren sammanställs sedan och används för att utvärdera och nollmäta avfallsplanerna. Nytt för i år är att undersökningen utförs digitalt och via postutskick. Är du en av de som fått hem kundundersökningen i din brevlåda hoppas vi att du tar dig tid att fylla i den. Tack för att du bidrar med din tid och dina synpunkter. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår