2020-05-05

Ombyggnation pågår på Smedby

Just nu bygger SÖRAB om på Smedby i syfte att öka tillgängligheten och framkomligheten på återvinningscentralen. Eventuellt kan arbetet påverka våra besökare i form av exempelvis längre köer och begränsad framkomlighet. Vi ber er ha förståelse för detta.

Arbetet med ombyggnationen på Smedby kommer att pågå i ett par veckor och görs för att förbättra framkomligheten vid containrarna för trädgårdsavfall samt containrarna för sten, jord och betong. SÖRAB kommer även göra plats för ytterligare en container som kommer användas till kompost.
- Vi gör allt för att inte behöva störa besökarna och trafiken, säger Josefin Pucher, insamlingschef på SÖRAB. 
Förutom ombyggnationen påverkas även Smedby ÅVC av det pågående coronaviruset. Vi har vidtagit en rad olika åtgärder för att öka säkerheten för vår personal och våra besökare. Vi uppmanar alla att hålla två meters avstånd, inte besöka oss om ni uppvisar sjukdomssymptom och besöka oss vardagar tidigt på morgonen eller sent på eftermiddagen/kvällen. Detta för att minska risken för köbildning. 

Information om SÖRABs öppettider hittar du här: https://www.sorab.se/hushall/vara-anlaggningar/

Och mer information om SÖRABs åtgärder kopplat till covid-19 hittar du här: https://www.sorab.se/corona/nyheter/

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår