2020-03-25

Viktig information om coronaviruset

Risken för smittspridning av coronaviruset i Sverige bedöms nu som mycket hög. Vi har därför infört nya rutiner för att våra anläggningar ska kunna ha fortsatt öppet som vanligt.

  • Har du symptom som hosta, andningssvårigheter eller feber ber vi dig stanna hemma.
  • För att undvika smittspridning är det bra att använda handskar.  
  • För din och vår säkerhet ber vi om hjälp att hålla det rekommenderade skyddsavståndet om 1 meter. Vid behov kan vi minska antalet besökare vid ÅVC-containrarna vilket kan leda till köer, vi ber om din förståelse.

 

Företagskunder

Hagby Återvinningsanläggning och Löt Avfallsanläggning är öppna som vanligt men tills vidare tar våra kundmottagningar endast emot kunder med avfall som kräver en deklaration, kassakunder och kunder som lämnar sten, jord och betong. ABP-dokument lämnas på bord innanför dörren på Hagby.
Övriga kunder ber vi använda telefonen på vågen eller egen telefon för att tala med kundmottagare. Ring 08-505 804 40 för att komma till Löt eller 08-505 804 24 för att komma till Hagby.

 

I övrigt följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information hittar du också på krisinformation.se och på 1177.se.

 

Tack för att du återvinner och visar hänsyn!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår