2019-10-25

SÖRAB söker en Anläggningschef till ny återvinningsanläggning med spännande teknik

Samhället behöver nyttja avfall som en källa till resursförsörjning i större utsträckning. I takt med att SÖRABs ägarkommuner växer ökar behovet av möjligheter att bli av med och återvinna avfall. På SÖRAB arbetar vi för att resursutvinningen av uppkommet avfall ska ske på bästa tänkbara sätt. Som en del i detta investerar vi i en eftersorteringsanläggning för restavfall baserad på NIR-teknik (Near Infra Red).

Målet med anläggningen är att ytterligare sortera ut material och återvinna det.

Till anläggningen, som byggs i Märsta, söker vi en Anläggningschef med gedigen industriell drift- och processkompetens. I egenskap av anläggningschef kommer du att vara delaktig under installationsarbetena som startar i februari/mars 2020. Anläggningen planeras stå färdig i slutet av 2020.

Anläggningschefen för Brista rapporterar till SÖRABs produktionschef. Du ingår i bolagets produktionsledning och kommer delta aktivt i produktionsavdelningens och bolagets strategiska utveckling.

Vi söker en trygg ledare som förstår vikten av att skapa resultat med och genom andra. Du ska bidra till en bra anläggningseffektivitet och arbetsmiljö genom entusiasm och engagemang för dig och de du arbetsleder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, samordna och styra drift och utveckling av anläggningen. Varje arbetsdag har ett mål som skall nås.

Du är rak och tydlig som med ödmjukhet skapar förutsättningar för en effektiv anläggning och en bra kommunikation med dina medarbetare, egen personal och entreprenörers.

SÖRAB arbetar utifrån ägarkommunernas avfallsplan och att erbjuda våra kunder bästa möjliga lösningar och funktioner.

Det innebär att du:

  • Tar ett helhetsansvar för drift, leverans, underhåll och budget för anläggningen.
  • Skapar en bra anda i de projekt och avtal du medverkar utifrån ditt anläggningsansvar.
  • Alltid agerar utifrån att säkerställa processeffektivitet och ständiga förbättringar.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning.

För frågor om tjänsten kontakta Rickard Cervin, Produktionschef, 08-505 804 48, rickard.cervin@sorab.se eller Sten Johansson, Teknik- och utvecklingschef, 08-505 804 45, sten.johansson@sorab.se

Inkomna ansökningar kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Krav

  • eftergymnasial utbildning och erfarenhet av att vara chef och ledare i en process- och driftorganisation
  • god erfarenhet av både budget- och personalansvar 
  • god erfarenhet av att leda en anläggningsverksamhet i industriell process och vet vad det innebär 

Meriterande

  • erfarenhet från en beställarorganisation där det operativa arbetet genomförs av upphandlade entreprenörer

 

Vi hanterar endast ansökningar via jobbet.se. Välkommen med din ansökan. Sök jobbet här!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår