SÖRABs nya styrelse består av från vänster: Bengt Kullgard, Johanna Hornberger, Johannes Wikman Franke, Parisa Liljestrand (ordförande), Johan Lausing (VD), Antonia Gibson, Björn Falkeblad och Kajsa Adenbäck. Saknas på bilden gör Johan Algernon och Magnus Nilsson.

2019-06-11

SÖRAB har en ny styrelse

Under måndagen hölls SÖRABs årsstämma där styrelsemedlemmar som nu slutar tackades av och där den nya styrelsen hälsades välkommen.
SÖRABs ordförande Parisa Liljestrand höll tal till de avgående styrelsemedlemmarna och uppmärksammade särskilt Olle Reichenberg och Carina Erlandsson som suttit i SÖRABs styrelse i tolv år vardera.

Det är rekord om man bortser från Elwe Nilsson som satt i 24 år.
– Vårt arbete i SÖRABs styrelse gör skillnad på riktigt. Jag har lärt mig under åren att fokusera mer på det som är viktigt och mindre på det som inte är lika viktigt. Att sitta i SÖRABs styrelse är viktigt och ett prioriterat uppdrag. Ett stort och varmt tack för det ni gjort, alla ni som suttit i styrelsen under året, sa Parisa Liljestrand i samband med avtackningen.
Hon berättade även om SÖRABs resa från att enbart vara en tipp och jobba med avfallsfrågor till att utvecklas till ett miljö- och returbolag med returparker och returpunkter.
Förutom avtackning innehöll årsstämman även information från vår VD Johan Lausing som bland annat berättade om utmaningar och kommande stora projekt. Dessutom hälsades den nya styrelsen välkomna. En styrelse som består av flera nya ansikten. 

SÖRABs nya styrelse:
Vallentuna 
Ordförande Parisa Liljestrand (M) - Suppleant Jaana Tilles (S)
Sollentuna Ledamot Bengt Kullgard (M) - Suppleant Gerry Johansson (L)
Danderyd Ledamot Johanna Hornberger (M) - Suppleant Leo Smidhammar (M)
Upplands Väsby Ledamot Johannes Wikman Franke (C) - Suppleant Ali Kashefi (S)
Lidingö Ledamot Antonia Gibson (M) - Suppleant Carl-Johan Schiller (KD)
Järfälla Ledamot Björn Falkeblad (M) - Suppleant Solveig Byberg (S)
Sundbyberg Ledamot Kajsa Adenbäck (S) - Suppleant Tomas Kreij (KD)
Täby Ledamot Johan Algernon (M) - Suppleant Hans Ahlgren (L)
Solna Ledamot Magnus Nilsson (M) - Suppleant Terence Hales (MP)


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår