2018-04-16

Premiär för nya Täbyloppis i maj

Nya Täbyloppis slår upp dörrarna i slutet av maj på ny plats centralt belägen i Norrort. Ny är även den gratis loppis-shuttlen som forslar besökare som kommer med Roslagsbanan direkt ut till den populära loppisen.

Den berömda och populära bakluckeloppisen på Galoppfältets parkering i Täby har flyttat ut på täbyvischan mitt i Norrort. Bakgrunden är att nya stadsdelen Täby Park växer fram på galoppfältet.  

Nya Täbyloppis invigs helgen 26-27 maj och håller öppet mellan 11-15 båda dagarna. Nära till både Täby Centrum och Vallentuna, Sollentuna och Åkersberga, i utkanten av Täby Kyrkby finner du den nya idylliska platsen mellan ängar och åkrar. Exakt vägbeskrivning

En stor nyhet att man har startat en loppis-shuttle i samarbete med TaxiKurir för alla besökare som åker kollektivt. Loppis-shuttlen avgår från Täby Kyrkby station när taxibussen är full av loppisbesökare och prylar. Se Roslagsbanans tidtabell för exakta tider.

För all tänkbar information och övriga datum under sommaren besök hemsidan.

Till Täbyloppis >>

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår