2017-07-03

Återbruket har flyttats på Hagby

När saker eller kläder som du tröttnat på fortfarande är fullt användbara, gör du en stor miljövinst i att antingen sälja dem vidare eller skänka dem till någon välgörenhetsorganisation eller till släkt och vänner.

Produktion av till exempel ett par nya jeans kräver 22 000 liter vatten, det är lika mycket som 157 badkar! Att återbruka och använda saker om och om igen spar enormt mycket på jordens resurser.

På Hagby ÅVC i Täby samarbetar vi med Human Bridge som tar emot alla dina återbrukbara kläder och textilier, Myrorna tar emot inredningsprylar och Stadsmissionen tar emot dina möbler. Vi har nu flyttat Återbruksdelen precis till höger innanför grindarna så att dessa saker kan lämnas av allra först innan du åker upp på återvinningsrampen.

På samma plats finns även behållare för förpackningar och tidningar, biogasmack samt Panta Mera Express där du kan storpanta burkar och flaskor säckvis.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår